BvM & Covid-19

Bootverhuur Aan de Maas & Covid-19Bootverhuur Aan de Maas & Covid-19

In overleg met met de gemeente Maasgouw, de regels van het RIVM in acht nemend en ook met onze grootste zorgvuldigheid willen wij van Bootverhuur Aan de Maas je toch grenzeloos laten genieten van onze sloepverhuur service.
Onze sloepverhuur gaat dan ook onder deze richtlijnen va 1 April van start. Wij vragen je als huurder de richtlijnen die zijn opgesteld te volgen. Deze richtlijnen zijn bedoeld te zorgen voor een soepele en veilige voortgang van het verhuur proces.
Wij kunnen op deze manier verantwoord ondernemen, en jij kunt dan vanaf het water genieten van de geweldig mooie natuur en helemaal Zen en Relax worden en even alles vergeten.
Vast bedankt voor je begrip en laten we ondanks alles, er samen een mooie tijd van maken.

Je krijgt ruim voor en op de dag van afvaart de richtlijnen en instructies zoals voorgeschreven nog eens in een schrijven mee. Lees deze dan ook van te voren en op de dag van afvaart zelf goed en aandachtig door!
Heb je ondanks alles nog vragen en of opmerkingen?, dan beantwoorden wij die natuurlijk graag per mail of telefoon welke je op de contactpagina kunt vinden.

DE COVID-19 RICHTLIJNEN
- Wanneer je gezondheidsklachten hebt op de dag van afvaart dan verzoeken we je thuis te blijven.
- Onze huurders worden ieder apart opgevangen en krijgen dan een uitgebreide instructie.
- Voor jouw en onze gezondheid is 1.5 meter afstand houden van groots belang.
- Verhuur op onze sloepen is zeker mogelijk met bv. 2 koppels op één sloep (1.5 mtr afstand houden op onze sloepen is mogelijk) en aan gezinnen en huisgenoten wonend op één adres.
- Groepen wonend op één adres en families tot 6 personen is mogelijk op onze sloepen, natuurlijk wel wanneer men allen gezond is.
- Betalingen svp via het betaalsysteem op de website.
- Borg ook graag via het betaal systeem op de website.
- Na elke vaart zullen wij de sloep desinfecteren.

WE GAAN ONDANKS ALLES ER VOOR ZORGEN
DAT JE TOCH KUNT GENIETEN VAN JE VRIJHEID EN RUST

LET OP!!!!


Bootverhuur aan de Maas komt binnenkort met een nieuw concept. U kunt dan bij ons terecht voor het huren van een motorboot. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates! Zijn er vragen, stuur dan een bericht via onze contactpagina.

 

Met vriendelijke groet,

Bootverhuur aan de Maas

This will close in 20 seconds