Huurvoorwaarden *


ONZE REGELS

HUURVOORWAARDEN

Afvaart in jachthaven De koeweide.Adres: Maasdijk 3, 6019 AB Wessem.

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. U kunt zich melden op het kantoor van Bootverhuur aan de Maas te Wessem.
Huurperiodes 2023

Laagseizoen:: van 01 April tot 25 Juni en van 03 September tot 15 Oktober
Week: Zaterdag 11.00 – Vrijdag 11.00
Weekeinde: Vrijdag 15.00 – Zondag 17.00
Midweek: Maandag 11.00 – Donderdag 16.00
Hoogseizoen: van 25 juni tot 03 September
Alleen weekverhuur: Vertrek Vrijdag 15.00 – Aankomst Vrijdag 11.00

Wanneer u vertraagd bent dit graag melden aan de verhuurder.Tel. 06-54310111

Het is ook mogelijk om meerdere periodes achter elkaar te huren.Extra:
– De kapitein aan boord is meerderjarig.
– Eindschoonmaak verplicht. Kosten: € 75,-
– Zwemvesten zijn inclusief.
– Bedlinnen en handdoeken is inclusief.
– Wilt U Vaarlessen? Pakket van 2 of 3 uur a € 50,- per uur. – Op de boot is aanwezig: zie inventarislijst.
– Omvormer aanwezig, dus er is altijd 220V voor telefoon etc.
– Al onze schepen zijn allrisk verzekerd. De borg (€ 500,-) is tevens het eigen risico en wordt middels de factuur voldaan.

– Borg wordt na inspectie bij aflevering binnen 2 dagen terug gestort op uw rekening.
– Identiteitskaart of paspoort meenemen.

De boot dient in dezelfde staat te worden afgeleverd zoals deze is meegegeven bij vertrek. (Oordeel aan de verhuurder). U gaat samen met de verhuurder voor vertrek de boot inspecteren.

Huurvoorwaarden:

1. In geval Bij vertrek ondertekent u een reservatiebon. Hiermee verklaart de kapitein kennis genomen te hebben van onze huurvoorwaarden. Hij erkent de inhoud gelezen en begrepen te hebben. De kapitein aan boord is verantwoordelijk voor de uitrusting en goede gang van zaken op het door hem gehuurde vaartuig.
2. Van een storing aan het schip dient u ons telefonisch op de hoogte te stellen, wij zullen u indien mogelijk telefonisch helpen, of wij sturen een monteur.
3. In geval van schade aan de boot, die door u of door derden zijn ontstaan, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen en moet u de gegevens van de eigenaar of huurder van het andere schip noteren, (datum, tijd en plaats) indien het schip is beschadigd door derden.
4. Schade dat door u is veroorzaakt aan een ander schip dan het gehuurde schip dient u ons onmiddellijk te melden en moet u de gegevens van de eigenaar of huurder van het andere schip noteren (datum, tijd en plaats)
5. Wanneer er achteraf schade aan de door u gehuurde boot geconstateerd wordt, zult u hiervoor aansprakelijk gesteld worden.
6. Wanneer u om wat voor reden dan ook besluit om u vakantie te staken, moet de boot worden teruggebracht in onze haven, en dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.
7. U dient, indien gewenst, zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.
8. Bij vroegtijdig afbreken of annulering van uw vakantie, krijgt u in geen enkel geval de aanbetaling terug, of in geval van punt 6 dient u dit te regelen met uw verzekering.
9. Bij terugkomst worden de vaaruren berekend en de verbruikte brandstof wordt in rekening gebracht. De kosten zijn € 8,- per vaaruur. (01-01-2023)
10. Wanneer er een monteur naar u gestuurd wordt, zijn er voor u geen kosten, mits de reden gegrond is. Wanneer achteraf blijkt dat er een fout door u is gemaakt of een storing is veroorzaakt. Door u toedoen dient u de kosten van de monteur te betalen.
11. Bij vermissing of schade aan goederen die aan boord zijn. Bij aanvang van de vaart zullen die moeten worden vergoed.
12. Voor lichamelijk letsel, in welke vorm dan ook, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.
13. U komt de boot niet afhalen voor de op uw boekingsbevestiging/factuur genoemde tijd.
14. U levert de boot weer op tijd bij ons in. Brengt de huurder het vaartuig later terug dan overeengekomen, dan heeft verhuurder recht op een vergoeding van € 45,- voor ieder verlaat uur in rekening te brengen mits dit anders is overeengekomen met de verhuurder.
15. Bij afvaart gaat u ermee akkoord dat er een kopie van uw identiteitskaart wordt gemaakt, dat door de verhuurder zal worden behouden. Bij het maken van de kopie mag de pasfoto en het BSN worden afgeschermd. VERGEET UW ID KAART DUS NIET MEE TE NEMEN!
16. Als huurder de gesloten huurovereenkomst wil annuleren, moet hij verhuurder hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk in kennis stellen. In geval van annulering is huurder aan verhuurder een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd ter hoogte van:
– 50% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot 90 dagen vóór de aanvang van de huurperiode;
– 75% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot 60 dagen vóór de aanvang van de huurperiode;
– 100% van de overeengekomen huursom in geval van annulering binnen 30 dagen vóór de aanvang van de huurperiode dan wel op de ingangsdatum van de huurperiode.
Wij raden u dus ook aan een annuleringverzekering af te sluiten.
17. Bij onweer en harde wind kan de verhuurder u verplichten om niet uit te varen.
18. Veder gelden de algemene voorwaarden vermeld op de site van Bootverhuur aan de Maas