Wie zijn we?

WIE ZIJN WE?


EVEN VOORSTELLEN:

Bootverhuur Aan de Maas ligt in het midden van Limburg, direct aan de Maasplassen, in het historische dorp Wessem, net onder Roermond en pal aan de A2. Vanaf onze locatie vaar je met onze Motorjachten meteen de geweldige Maasplassen op. Hier kun je genieten van grenzeloos waterplezier en prachtige natuur.


Bij Bootverhuur Aan de Maas is een motorjacht huren een genot. Je hebt als het ware je eigen woning op het water. Eten, slapen en genieten van prachtige uitzichten, ondergaande zon, watervogels en wilde paarden op de wal. Elke uur, elke dag een ander uitzicht. Maar beleef ook eens de rust op het water als de avond valt. Een ervaring die je moet meemaken! Bootverhuur Aan de Maas is een kleine onderneming met momenteel 2 motorjachten. Daardoor is het contact persoonlijk en zo proberen wij de liefde voor het varen over te brengen.


Bootverhuur Aan de Maas is opgezet door Theo Joosten en Nick Hendrikx. Theo Joosten is de gitarist van Rowwen Hèze en heeft altijd al een voorliefde voor het water gehad. Om toch ook het contact met de muziek te houden, worden alle boten die in de vloot komen genoemd naar een nummer van Rowwen Hèze. Zo zal er ook zeker een schip “ Bestel mar “ gaan heten!


Nick Hendrikx heeft ook al heel veel ervaring met alles wat met boten te maken heeft. Zo is hij eigenaar van 'Bootcenter Wessem'. Hij heeft een grote botenstalling en repareert en verkoopt boten, sloepen en boot accessoires. Op deze locatie liggen ook de steigers waaraan de boten van Bootverhuur aan de Maas liggen. Daarnaast zijn er op deze plek in Wessem vergevorderde plannen voor de Nautic Boulevard in Wessem. Een strip waar je alles kunt krijgen wat met watersport te maken heeft. Deze plek wordt het mekka van de watersport in Limburg!


Neem contact met ons op!

WELKOM